Brasserie Hugo's

Lunchkaart Dinerkaart
headerframe

'Jagershoek'

Sinds onze verbouwing in januari 2013 beschikken wij over een mooie ruime hoek die uitstekend ruimte biedt voor gezelschappen tot 10 personen. Gezien de aankleding hebben wij deze hoek omgedoopt tot de ‘Jagershoek'. Omdat deze ruimte zich in de hoek van onze brasserie bevindt krijgt u toch snel het idee dat u in een priveruimte zit. Ideaal om samen met uw vrienden en familie te lunchen, dineren of gebruik te maken van een high tea.
 

Ook kunt u zakelijk hier prima terecht om bijvoorbeeld uw vergadering te combineren met een lunch of diner. Voldoende ruimte en een huiselijke sfeer zorgen voor een ontspannen sfeer. Wij zijn bereid uw lunch of diner aan te kleden naar uw wensen. Zo kunt u uiteraard gewoon a la carte eten, maar kunnen wij ook een menu voor u samenstellen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij het reserveren voor bijvoorbeeld een vergadering, u betaalt alleen voor hetgene wat u nuttigt!

Uiteraard bent u ook welkom met een groter gezelschap. U kunt dan echter niet meer plaatsnemen in de ‘Jagershoek' maar elders in onze brasserie! Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de bedrijfsleiding via info@brasserie-hugos.nl

U kunt ook online reserveren via het formulier, geef dan bij opmerkingen aan dat u graag in de ‘Jagershoek' wilt zitten.